Work
header
St Martin's Courtyard
A Vibrant Urban Oasis in London’s West End

The Brief: St Martin’s Courtyard is an open-air courtyard in the heart of Covent Garden. Owned by Shaftesbury and The Mercers’ Company, St Martin’s Courtyard was undergoing an £8 million refurbishment programme with new restaurant units and public realm improvements. The client required a new leasing brochure to showcase the transformation and new restaurant opportunities.

cover_square
detail2

Solution: We established the proposition of Find Your Oasis - this was to reflect the unique location of SMC, a vibrant and tranquil open-air terraced eating area hidden amongst the fast pace of Long Acre. Using the unique architecture designs shown through CGIs, we were able to develop a foiled pattern to run throughout the creative of the brochure, and use this foil to highlight the location of SMC, in the heart of the West End.

detail3
large
detail5
detail4